Любопитни факти , които искате да знаете за летните гуми

Любопитни факти , които искате да знаете за летните гуми

Огромната роля на летните гуми

Безспорно е , че летни гуми са една от най-важните съставляващи части на превозното средство и безусловна причина за това по какъв начин тя ще се котира в пътната лента – летните гуми притежават безкрайно многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на примерните характерни особености. Практиките отбелязват , още повече купувачи търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят съвременен сервиз, където по най-лесния вариант летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми Syron – основни плюсове

Важно предимство на летните гуми на SYRON е, че фактически с тях подчертано се смекчава евентуалността за зараждането на аквапланинг или казано на по-елементарен език , т.нар. хлъзгане по вода. Така е, тъй като летните гуми на SYRON са с много ниски равнища на звук, лукс при управление , сцепление и поведение в завой. Сигурността на пътното платно е най-основното нещо , от което има нужда един шофьор. Нещо повече , SYRON са от онези търговци , които вместват в индивидуалните си модели съвременната методика “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се изстудява като една оригинална защита против нейното нагорещяване. Изводът от това е, че летните гуми механично стават приложими за още по-мащабен пробег и солидна твърдост даже и при возене с сериозна скорост.

Вижте летни гуми 1
Вижте летни гуми

Летни гуми на марката SYRON

Безпредметно е да се двоумите или смущавате за това какъв вид летни гуми да предпочетете , понеже ние Ви предоставяме летните гуми на SYRON. С тях си осигурявате спокойствие и класа. Летните гуми на фирмата SYRON включват в себе си безкрай предимства превъзходства на съответните условия пред другите съперници . Изрично е , че нерядко на пътната настилка има възможност да се появят изненадващи и лоши обстоятелства .

Летни гуми от избора на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях са налични три важни надлъжни тръби над предпазителя, които оптимизират отводнението и карането по неизсъхнала настилка. Тези летни гуми разполагат с плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което ограничава звука и понижава съпротивлението при търкаляне. Независимо от това , дизайнът на цевите на раменната част на летни гуми BlueTech премахва водата и също така оптимизира сцеплението при навлажнена настилка. Заключващите се плоскости по средните ребра на свой ред подобряват стабилността при голяма скорост и намаляват съпротивлението при търкаляне. Важните приоритети на летните гуми на SYRON BlueTech са дълговременния пробег, ограниченото консумиране на гориво, слабото съпротивление при търкаляне и доброто сцепление при сухи и незасъхнали пътни ленти . Летните гуми подсигуряват необходимата продуктивност при абсолютно всички  режими на експлоатация .

Вижте летни гуми 2
Вижте летни гуми

Нашите експерти от Летни гуми ООД сме на линия за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме на линия, за да ви поднесем редица отбрани избори, и то на достъпни цени, също така и свободата по най-бързия и елементарен начин да подмените Вашите зимни гуми с летни гуми всеки от професионалните ни сервизи, ситуирани на територията на цяла България .

Летните гуми Cross 1 Plus – спокойствие за вашето пътуване

Летните гуми Cross 1 Plus съдържат по-твърда смес на предпазителя и вече упоменатата технология за допълнително изстудяване „Cooling eyes”, защитаваща от аквапланинг. Постройката на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за сериозна скорост, а самите те са годни и при неасфалтирани улици .

Летни гуми от фирмата Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 обезпечават чувствително по-добро износване на предпазителя и по-малък спирачен път на сухи и неизсъхнали улици , съдействайки на шофьорите да държат под контрол ситуацията и да се любуват на изживяването. Системата Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхност и сцеплението при спиране, редуцирайки спирачния път. Освен това , съвременната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, обезпечават оптимизирано сцепление по време на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и заедно с това олекотена. Типа съдържа 41 типа от 17 до 20 инча.

Голямо разнообразие летни гуми 3
Голямо разнообразие летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни неща относно производителя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са модерните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те демонстрират превъзходно сцепление и маневреност и осигуряват по-ускорено пресичане по експерименталната отсечка. Тези летни гуми съдържат смес на предпазителя със смола за по-доброкачествено сцепление на сухо и влажно ; по-широки външни рамена за по-добро сцепление в завой; скъсени спирачни повърхности , които намаляват спирачния път, преди всичко при висока скорост; гъвкава жичка на коланите, които осигуряват по-качествена обратна връзка с пътното платно и акуратно управление. Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен експерт, когато става въпрос за сцепление и прецизност на возенето – това ги превръща в превъзходен избор за ситуации , в които се иска върховно представане и високо скоростна реакция. Летните гуми остават верни на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като показват ангажимента на търговеца да създава увлекателно чувство от придвижването . Типа съдържа параметри от 17 инча до 21 инча.

Разгледайте летни гуми 4
Разгледайте летни гуми

Летни гуми от каталога на производителя Maxxis

Maxxis е една от най-сериозните и сполучливи фирми в интернационален мащаб. Още от основаването си през 1967 година, фирмата се развива неспирно съобразно най-актуалните технологии и течения на пазара, за да осигури удобството и безопасността на водачите . Разнородните вариации летни гуми на Maxxis включват особени качества и привилегии . Някои от летните гуми са със специфична конструкция, която ги прави особено дълготрайни , и имат сравнително дълготраен живот, дори и при неравномерно изхабяване. При други видове летни гуми Maxxis повечето ламели в възловите улеи и раменните повърхности подобряват сцепението при сняг и кал. Същестуват и летни гуми с комфортен каркас, които усъвършенстват контрола и солидността на пресечен терен.

За да завършим темата

Ние от Летни гуми ООД сме представители на производителя за нашата държава и ви предлагаме редица висококачествени и достъпни възможности! Разчитайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен предложенията ни за летни гуми разгледайте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Разгледайте летни гуми 5
Разгледайте летни гуми
Намерете летни гуми 6
Намерете летни гуми
Най-добрите на пазара летни гуми 7
Най-добрите на пазара летни гуми
Намерете най-добрите оферти за летни гуми 8
Намерете най-добрите оферти за летни гуми
Информация за летни гуми 9
Информация за летни гуми

Огромната роля на летните гуми
Летни гуми Syron – основни плюсове
Летни гуми на марката SYRON
Летни гуми от избора на SYRON – BlueTech
Нашите експерти от Летни гуми ООД сме на линия за Вас
Летните гуми Cross 1 Plus – спокойствие за вашето пътуване
Летни гуми от фирмата Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни неща относно производителя Dunlop
Летни гуми от каталога на производителя Maxxis
За да завършим темата

Leave a Comment