Мото гуми – приложима информация по темата

Мото гуми – приложима информация по темата

Мото гумите са наистина важен компонент за което и да е превозно средство от типа . Шофирането на мотоциклет и други сходни превозни средства притежаващи мото гуми, по принцип вещае по-голяма опасност от карането на автомобил. И не толкова изрядното положение на мото гумите допълнително ще подхрани шанса за зараждане на неприятни инциденти , няма значение от факта за коя марка мотоциклет става въпрос и с какви шофьорски умения разполагате . Затова е от реално значение да предпочетете най-подходящите и подходящи мото гуми за превозната ви машина . В нашия материал ще изложим съществените обстоятелства , изиграващи роля в процеса на подбор , в допълнение и разновидности добри идеи неделими с разумната поддръжка на мото гумите.

Мото гуми – със сигурност извършете бъдете сигурни във на външния изглед

Едно съвсем нормално преглеждане на външния вид на мото гумите може да ви разкаже много за състоянието им. Къде конкретно е необходимо да обърнете внимание при такъв преглед? Следете за това по мото гумите съществуват ли надрасквания , разкъсвания и други видими неблагоприятни белези. Допълнително , своевременно отстранявайте елементи като пръст, камъчета и т.н. В дългосрочен план сходни елементи биха оказали лошо влияние върху характеристиките и функциите на мото гумите.

Разнообразие от мото гуми 1
Разнообразие от мото гуми

Мото гуми – специфични видове елементи когато избираме джантите

Ставайки дума за мото гуми, задължително трябва да се вземат под око и истински значимите специфичности на техните джанти . Широчината на джантата на практика трябва задължително да отговаря на на мото гумата, като са приемливи единствено малки различия по отношение на въпросния аспект . За да улеснят максимално действието по търсене на добрата джанта, в доста моменти марките оказват по няколко брой ширини на джанти, които съвпадат на нужния модел мото гума. Вярната комбинация между мото гума и джанта спомага за устойчивостта на превозното средство докато е в движение и достигането до завършена прецизност отнасяйки се до управлението му.

Изправени пред решението употребявана или нова мото гума

Когато си купите нова мото гума, дали ще успеете да бъдете сигурни , че тя наистина е нова? Има шанс например мото гумата да е престояла в за неопределено дълго време , преди да бъде ваша собственост. Оптималният метод да сте наясно реалната истина , е преглеждайки идентификационния й номер DOT. Той е разположен в от страни на мото гумата. Потребната информация за нейната възраст ще ви предоставят последните четири цифри от въпросния DOT код. Първите две от тях показват годишната седмица, на създаване на тази мото гума, а следващите две – и определената година . Ако DOT кодът на мото гумата завършва например на „2309“, значи тя е направена през 23-тата седмица от 2009 година. Ето че се сещате , сверявайки DOT кода сте свободни да научите с истинска точност времето на създаване на мото гумата, която току що сте закупили .

Нашият каталог с  мото гуми 2
Нашият каталог с мото гуми

Приложими указания относно мото гумите

Ще изложим още няколко добри напътствия за асортиментите от отдел „Мото гуми“. Тези съвети са свързани с идентифициране на настоящото състояние на мото гумите, изправната им употреба и грижа. Ето точките, които да имате предвид в случай, че искате вашето превозно средство да е снабдено с мото гуми, намиращи се във възможно най-добро състояние :

Мото гуми – от какво зависи профилната широчина в избора ни

широчината на профила на мото гумата е хубаво да бъде възприемана като съставен фактор при подбора на продукти елементи от този клас . Съображението за това лежи във фактора , че тя поддържа съществена роля за направата на хубаво съприкосновение между мото гумата и пътната обвивка.

Така търсеното идеално сцепление между мото гумата и пътния слой

Колкото по-обемна е профилната големина , толкова по-удачно ще е и действащото сцепление . Същевременно с това обаче е хубаво да знаете , че голямата широчина на профила стимулира и действието на триене на мото гумите и шосето, което довежда до усложнено сменяне на насоката на движение. Като извод , ще са ви необходими по-големи усилия, за направата на нужния завой. От гледна точка , умалената широчина на профила гарантира за по-бързи и по-леки завои , но също отслабва общата стабилност на машината при изправено движение .

Най-добрите на пазара мото гуми 3
Най-добрите на пазара мото гуми

Мото гуми и техния подбор – нужни предпоставки и изисквания

Когато подбирате мото гуми, е нужно да обърнете внимание на някои много съществени техни параметри. Измежду необходимите параметри са ширината , височината и формата на профила , също и характеристиките на определените джанти. Повече за всички от споменатите компоненти относно закупуването на мото гуми имате възможността откриете по-нататък в текста .

Мото гуми – начини да осигурим доброто положение на налягането

Един от най-важните моменти свързан с мото гумите е да проследявате стандартното им ниво на налягане. В никакъв случай не оставяйте мото гумата да омекне, понеже при покачване на температурата може да се случи спукване. А това в ситуация на движение може да причини сериозни инциденти с наистина нехубави последици. От друга гледна точка , не е добре да надвишавате прекалено налягането на мото гумите. Последното ги прави склонни към похабяване и още намалява стабилността на превозната машина. Редовният преглед и следене за стандартното налягане е единствената възможност да си гарантирате продължителен живот на мото гумите, също и максимална сигурност и стабилност на движение.

Невероятни мото гуми 4
Невероятни мото гуми

Не се двоумете да ни позвъните и да откриете точните мото гуми

Разгледайте каталога на Мото гуми ООД и се спрете на идеалните мото гуми за вашата превозна машина ! Не пропускайте и другите ни оферти за

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Каталог мото гуми 5
Каталог мото гуми
Разновидности мото гуми 6
Разновидности мото гуми
Изключително качествени мото гуми 7
Изключително качествени мото гуми
Вижте мото гуми 8
Вижте мото гуми
Вижте каталога ни с мото гуми 9
Вижте каталога ни с мото гуми

Мото гуми – със сигурност извършете бъдете сигурни във на външния изглед
Мото гуми – специфични видове елементи когато избираме джантите
Изправени пред решението употребявана или нова мото гума
Приложими указания относно мото гумите
Мото гуми – от какво зависи профилната широчина в избора ни
Така търсеното идеално сцепление между мото гумата и пътния слой
Мото гуми и техния подбор – нужни предпоставки и изисквания
Мото гуми – начини да осигурим доброто положение на налягането
Не се двоумете да ни позвъните и да откриете точните мото гуми

Leave a Comment