НЕКА ДА РАЗБЕРЕМ ДОКОЛКО СМЕ НАЯСНО СЪС НАСТОЯЩИТЕ СМАРТФОНИ?

НЕКА ДА РАЗБЕРЕМ ДОКОЛКО СМЕ НАЯСНО СЪС НАСТОЯЩИТЕ СМАРТФОНИ?

Можем ли много от нас, да си изградим представа за собствения си ежедневен и съвременен ден, без смартфони? Коректен отговор на този въпрос дава световната статистика на общият брой потребители на смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Бройката на потребителите които закупуват смартфони естествено нараства от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., предначертават експертите . В настоящата година малко повече от 36% от населението на света използват смартфони, за разлика от 2011 г., когато този дял е просто 10. И разбира се, съществуват фактори за тяхната популярност.

# ЕЛЕМЕНТА , КОИТО ПРОВОКИРАТ ПРОГРЕСИРАЩИЯ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

контактуване с индивидуална или делова задача ;

използването на разнообразни видове апликации за онлайн пазар или резервации;

събиране на приятни мигове или ситуации;

слушането на песни, от смартфона, ни зарежда с жизненост, сила и прекрасни вибрации.

КАК ДА ИЗБЕРЕМ КОЙ Е ПРИЛЯГАЩИЯТ НИ СМАРТФОН?

Широкият избор от смартфони по магазините, определено би могло да ни обърка , поради този факт е хубаво в случай, че поверим доверие на изпитана марка сред конкуренцията , като например ООД. Тук са най-необходимите напътствия , които специалистите от ООД съветват. Най-значими критерии за купуване на нов смартфон:

Качествени смартфони 1
Качествени смартфони

КАКВА БИ МОГЛА ДА БЪДЕ СЪЩЕСТВЕНАТА ЕФЕКТИВНОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?

Смартфонът, в сегашни дни е един миниатюрен преносим компютър, притежаващ процесор, памет и красив дисплей, върху който можеш да издириш каквото и да е. Няма значение от факта къде се намираме , бихме могли установим , че всички фактически “живеят в“ самртфона си и винаги издирват нещо, може би себе си. Самото наименование смартфон е словосъчетание от английските smart и phone, като първата се превежда : интелигентен, умен, елегантен, находчив, бърз, прецизен – това реално прецизно съответства на характеристиките на самртфона. Идва момента да разгледаме главните ползи от смартфона:

Водим разговори с близките ни , понякога с часове или служебно осъществяваме връзка с колегите ни;

Следим пулса на живота , посредством социалните мрежи, следователно сме неизменно на вълната на тенденциозните събития , мнения и постове;

Напоследък често смартфоните са използвани и в офиси на фирми, за по-пълноценна дейност ;

В моменти, в които сме изморени от непрекъснатите задачи , използвайки смартфона си, кратковременно и просто „отиваме“ в най-интересното ни приложение , готови да послушаме предпочитана музика ; да потопим в алтернативна вселена, посредством разчувстващ филм; да се посмеем с комедийно предаване или поне за малко да се „изгубим“ в буквите на прекрасен роман.

Смартфоните са доверен наставник, ако сме прегладнели , независимо колко е часа .

В случай, че искаме да си направим селфи, притежаваме скъп момент от точката на събитието ;

Преносимите ни компютри са по- обемни, за разлика от смартфоните, които не само са удобни , но пасват на джоба на дънките ни.

Изберете нашите  смартфони 2
Изберете нашите смартфони

ИЗБЕРЕТЕ ТОЧНИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН

Намерете вашият смартфон, избирайки големината на екрана. Може би за вас е на първо място използването на мобилния апарат с една ръка или пък сте сметнали, че по-малкият екран приляга на стила ви , по-скоро закупите такъв с размери между 4,6 и 5 инча. Но ако повече време прекарвате в гледане на филми , клипчета или развлекателни игри, то по-пълноценен би бил екран с 5,8 инча, като на Galaxsy S8.

ЗНАЕМ ЛИ ПО КАКЪВ НАЧИН ДА ПАЗИМ НОВИЯ СИ СМАРТФОН?

Ще опишем за вас някои важни неща, които бихте успели и сте длъжни да вземете под око , в случай, че желаете да предпазите новия си смартфон и той да ви бъде в употреба по-пълноценно и за голям отрязък от време.

НАШИТЕ НАСТАВЛЕНИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА ВАШИЯ СМАРТФОН

Веднага когато го вземете , открийте калъф, пасващ идеално на вашият смартфон – това ще го съхрани от надрасквания или хипотетично изпускане върху екрана . Дизайна, също има значение , изберете калъф, съответстващ на точно по вкуса ви и с него се чувствате добре, след като смартфона е в ръката ви;

Протектора, абсолютно е значима част от протекцията за смартфона – той предпазва дисплея от наранявания и в някои случаи от леки мокрения;

Бъдете внимателни , пазете смартфона си от вода. Ако в някакъв момент , попадне по-голяма капка или го облеете, бързо премахнете батерията, оставете я за час да изсъхне и чак след това я поставете на мястото и .

Един път в месеца е необходимо да бъде осъществен завършен цикъл на заряд на батерията на смартфона. Тоест за смартфона ви е необходимо зареждане на 100% след което да оставите батерията да се изпразни цялостно , стигайки до 0 и за да се изключи сам. По този начин ще запазите живота на батерията по-дълго време;

Дръжте смартфона си в добро състояние – редовното зачистване , ще превърне от дисплея наслада за очите и така ще изглежда още по-красив . За да свършите това не употребявайте хартия, а просто мека кърпичка, в противен случай , би могло да нанесете непредвидено надраскване на екрана;

Дръжте смартфона си, всеки път на едно и също място, когато излизате . Разхождайки се в магазин или друга обществена сграда, внимавайте при кратко оставяне, някой би могъл да ви го вземе или открадне. Във връзка с това , не забравяйте да използвате FindMyPhone или идентичната функция, при кражба или загуба .

Качествени смартфони 3
Качествени смартфони

ГАМА ОТ ЦВЯТ ИЗОБИЛВАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН

Относно екрана на смартфоните от съществено значение е вида на цвета и яркостта, а не само разделителната им способност. Ако се вгледате , колко ярък е панела, това ще покаже и наситеността на цветовете – AMOLED панелите изпреварват LSD, с тези си качества . Преимуществото на новите модели смартфони е, че те притежават висок, динамичен диапазон – HDR, който представя още повече нюанси .

Намерете най-добрите оферти за смартфони 4
Намерете най-добрите оферти за смартфони

КАКВО СЕ НАЛАГА ДА РАЗБЕРЕМ ЗА ВРЕМЕТРАЕНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН

Не се доверявайте на смартфон, с батерия, траеща с батерия, която издържа под 10 часа. В страницата на ООД, бихте могли прегледате списък от смартфони, специфично изпробвани за дълготраен „живот“. Така ще узнаете , кое устройство ще ви придаде подсигуреност и спокойствие – зареждате веднъж , за няколко дни.

Голямо разнообразие смартфони 5
Голямо разнообразие смартфони

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА СТЕ НАЯСНО И С RAM ПАМЕТТА, ПОТРЕБНА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

И не на последно място , RAM паметта е важна при смартфоните, за да запазвате колкото ви е необходимо mp3, игри, албуми и клипчета. 32GB е хубава стойност, въпреки че последните писъци разновидности смартфони се произвеждат с 64GB.

СТРАНИЦАТА ЗА ПОКУПКА НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НУЖНИТЕ ИМ АКСЕСОАРИ

Разгледайте страницата на ООД и открийте смартфона, вписващ се с стила ви на живот и нужди . Практичен, удобен и с завладяващ дизайн е вашият смартфон, с него се чувствате себе си . Разгледайте още секциите в сайта ни изпълнени с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Информация за смартфони 6
Информация за смартфони
Вижте каталога ни с смартфони 7
Вижте каталога ни с смартфони
Изберете нашите  смартфони 8
Изберете нашите смартфони
Оферти за смартфони 9
Оферти за смартфони
Разнообразие от смартфони 10
Разнообразие от смартфони
Повече за  смартфони 11
Повече за смартфони

КАК ДА ИЗБЕРЕМ КОЙ Е ПРИЛЯГАЩИЯТ НИ СМАРТФОН?
КАКВА БИ МОГЛА ДА БЪДЕ СЪЩЕСТВЕНАТА ЕФЕКТИВНОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?
ИЗБЕРЕТЕ ТОЧНИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН
ЗНАЕМ ЛИ ПО КАКЪВ НАЧИН ДА ПАЗИМ НОВИЯ СИ СМАРТФОН?
НАШИТЕ НАСТАВЛЕНИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА ВАШИЯ СМАРТФОН
ГАМА ОТ ЦВЯТ ИЗОБИЛВАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН
КАКВО СЕ НАЛАГА ДА РАЗБЕРЕМ ЗА ВРЕМЕТРАЕНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА СТЕ НАЯСНО И С RAM ПАМЕТТА, ПОТРЕБНА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
СТРАНИЦАТА ЗА ПОКУПКА НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НУЖНИТЕ ИМ АКСЕСОАРИ

Leave a Comment