Възстановяване на здравето и блясъка на кожната покривка благодарение на микронидлинг терапия

Възстановяване на здравето и блясъка на кожната покривка благодарение на микронидлинг терапия

Целокупното стимулиране на здравината на вида на епидермиса и дермата днес е на разположение при отсъствие на хирургична намеса – микронидлинг процедурите са тук за вас . микронидлинг процедурата е в най-слаба степен проникващ похват ,който цели премахване на дефекти и слабости от областта на лицето , като снижава до минимум врязалите се фини вълни и неравности по повърхността , привеждайки в действие възраждащите способности в дерматологичната покривка и подбуждане на създаването на колаген.

Защо микронидлинг обработката с ООД се доказа като нискорискова ?

Непосредствено след третирането се наблюдава леко възпаление на обработваната област , обаче възпалението изчезва до няколко часа . Микронидлинг процедурата по принцип не предизвиква друг вид неприятни последици и постига гарантирано значими влияния за основното възстановяване на кожната тъкан . Не без значение за защитената микронидлинг манипулация се оказва разновидността на прилаганите за целта на терапията технологични приспособления . В дерматологична клиника ООД ние, неговите консултанти залагаме на ООД – удостоверен технологичен апарат за професионална употреба за микронидлинг терапия , отговарящ на сериозните образци на Агенцията за контрол на храните и лекарствата в САЩ . Изпитана и обезпечено успешна , микронидлинг процедурата ООД е безопасна за здравето и е надежден начин за възраждане на блестящата външност на кожната покривка .

При неспазване на професионалните съвети на кожния специалист след микронидлинг намесата биха могли да се наблюдават по-дълготрайни червенини и подпухнали места . Щом намерите нещо червено и подуто , което става повод за вашите тревоги , без да отлагате се свържете със специалиста, който ви наблюдава.

Намерете най-добрите оферти за микронидлинг 1
Намерете най-добрите оферти за микронидлинг

Позитивите на ООД микронидлинг

Радиочестотната микронидлинг терапия се е доказала като модерен способ за пълно опресняване на вида на кожната повърхност . Сред най-значителните ефекти стои фактът , че се допуска да се приложи не ограничено до дефектите на лицевия образ , но и за повлияване на последици от разширяване по частите на плътта . Посредством микронидлинг интервенцията дерматологичната обвивка в третираната зона придобива вид на стегната , богата на влага и свежа . Намесата бива светкавична , безболезнена и без изискване за възстановителни действия. Зоната се обезчувства чрез местна упойка ,наподобяваща гел, която се полага 20-30 мин. по-рано от старта на микронидлинг процедурата и подсигурява оптимален комфорт .

Как да снижим риска от странични ефекти след микронидлинга?

С приключването на работещата на високи честоти микронидлинг намеса се изисква да съблюдавате препоръките на вашия специалист по здраве , с цел да осигурите най-силен резултат и освен това да се застраховате срещу нежелани странични ефекти .

При погрешно прилагане на действия върху кожния пласт след микронидлинг е възможно да се появят странични ефекти . За да ги предотвратите , ние от ООД отправяме следните напътствия :

– Да не се използват силни хигиенизиращи гелове и пени

– Да се избягва облъчването от агресивна слънчева светлина

– 24 ч след процедурата да не се нанася грим и козметични продукти, освен в случай че вашият лекар не ви е предписал друго

– Нощта след манипулацията е добре да се влага в кожата единствено серумен разтвор

– Да не се напряга физиката в насрочения ден за намесата

– Да не се посещават масажи , напарващи процедури 5-7 дни след дерматологичната терапия

– Има шанс в ареала да възникнат пъпки , които ще отпаднат до седмица след микронидлинга

– При възникването на обстоятелство , което Ви смущава в рамките на два-три дни след микронидлинг процедурата и смятате , че е следствие от нея , ако обичате, консултирайте се с нашите специалисти

Качествен микронидлинг 2
Качествен микронидлинг

Каква е по своята същност ООД микронидлинг?

Удивителните реакции , които новоразработената и успешна микронидлинг методология – ООД предизвиква , са гарантирани от многофункционалното действие на апарата , който съвместява микронидлинг с радиочестота и LED лампи. ООД заличава неуловимите вдлъбнатини и криви по кожната обвивка , видимо я прави стегната и повдига , стеснява порестите празнини и скрива последиците от пъпки , текущо младежко акне и някои пигментни петна . Микронидлингът представлява неоперативна дерматологична процедура , което е равносилно на това , че при тази терапия няма намеса на хирурзи и съответните дискомфортни усещания .

Изберете нашите предложения за микронидлинг 3
Изберете нашите предложения за микронидлинг

Колко броя процедури трябват и след колко време се забелязва резултат при микронидлинг?

Микронидлинг процедурата носи репутацията на една от най-устойчивите във времето грижи за кожната повърхност . Нейният резултат е възможно да трае през цялата следващата година . Резултатите от микронидлинга са видими отдалече веднага след почващата първа манипулация , като освен това за възможно най-добри резултати напътстваме да се приложат 3-4 процедури ,съгласно степента на състаряване на вашия дерматологичен слой . Радиовълнистата микронидлинг практика с ООД може да се приложи независимо от сезона .

Времето, нужно за микронидлинг процедурата варира в порядъка на трийсет-четиридесет минути ,а веднага след нея ще бъде възможно да насочите поглед без затруднения към обичайните си дела .

При кои видове дерматологична обвивка е най-подходяща микронидлинг процедурата ?

С помощта на микронидлинг обработката всеобщият визуален ранг на кожната тъкан се възобновява , което се дължи на активизираното образуване на колаген . Методологията е уместна за всеки вид кожен слой, което я прави удачен избор за жени и мъже, които се стремят да елиминират несъвършенствата от фасадата си и да засияят .

Най-добрия микронидлинг 4
Най-добрия микронидлинг

Какво трябва да знаем преди да започнем микронидлинг практиката ?

Микронидлинг практиката не се препоръчва при :

– очакващи дете и кърмещи жени

– носители на заболявания на имунната система

– наранена кожна тъкан

Какво е здравен микронидлинг?

По време на високооборотната микронидлинг методология специално лечебно технологично устройство с фини , игли, покрити с благородни метали създават многобройни малки надупчвания на кожата . Като резултат се подбуждат оздравителните процеси ,като в същото време се съживява образуването на колагенов белтък . С помощта на миниатюрните пробиви дермата ни безпроблемно приема важните за нея материи , между които неразтворим полимер , полезни вещества , които възстановяват натуралния й облик .

Пристъпете смело към микронидлинга! В този момент !

Заявете посещение при лекар-дерматолог от ООД и се консултирайте по всички онези въпроси , които не са ви ясни докрай. В някои случаи уточняващият разговор със специалист с нужното образование и опит е от важно значение при осъществяването на решение за правилния път . Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Качествен микронидлинг 5
Качествен микронидлинг
Разгледайте повече за   микронидлинг 6
Разгледайте повече за микронидлинг
Вземете микронидлинг 7
Вземете микронидлинг
Качествен микронидлинг 8
Качествен микронидлинг
Изберете нашите предложения за микронидлинг 9
Изберете нашите предложения за микронидлинг
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг 10
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг

Защо микронидлинг обработката с ООД се доказа като нискорискова ?
Позитивите на ООД микронидлинг
Как да снижим риска от странични ефекти след микронидлинга?
Каква е по своята същност ООД микронидлинг?
Колко броя процедури трябват и след колко време се забелязва резултат при микронидлинг?
При кои видове дерматологична обвивка е най-подходяща микронидлинг процедурата ?
Какво трябва да знаем преди да започнем микронидлинг практиката ?
Какво е здравен микронидлинг?
Пристъпете смело към микронидлинга! В този момент !

Leave a Comment